13.7.2009

Prius II (7.7. - 13.7.2009)

No nyt se hetki sitten koitti - Prius II hyytyi ylämakeen keskellä aavikkoa. No ei sentään aivan keskellä, edelliseen kylään on vajaa 10 mailia ja seuraavaan sama matka. Vielä muutama tovi taaksepäin otettiin kuvia uudesta lämpöennätyksestä 44 astetta celciusta.

Viikkoa aikaisemmin Prius I (1.7.-7.7.) vilkutteli huoltovaloja siihen malliin, että vaihdettiin se tuoreempaan. Nyt ei enää tiedetä, onko Prius sittenkään meidän seuraava auto, vaikka sellaista tässä matkalla jo suunniteltiin.

Alamo lupasi lähettää hinurin San Diegosta, joten meillä oli edessä kaksi tuntia paahdetta. Ihan riittävästi aurinkoa kuitenkin kahdelle suomalaiselle, joiden mielestä 24 astettakin on jo tosi lämmintä.

Suunnitelma oli majoittua iltapäivällä San Diegon eteläpuolelle ja käydä Factory Outleteissa shoppailemassa. Nämä suunnitelmat siirtyivät sitten puolella päivällä eteenpäin, mutta eiköhän tässä kaikenlaista tule nähtyä ja koettua joka tapauksessa!

2,5 tunnin kuluttua ensimmäisestä puhelusta soitettiin uudestaan Alamolle, jonka mukaan hinuri olisi paikalla 20-30 min päästä. 3 t 40 min odottelun jälkeen paikalle saapui Galant I (13.7.-), joka on toistaiseksi toiminut ihan kohtuullisesti, jokseenkin Priusten jälkeen Galant tuntuu lähinnä kolholta laivalta.

Nyt hörpitään olutta Chula Vistan motellissa, ja käveltäneen aamupalan jälkeen lounaalle Tijuanaan Meksikon puolelle. Outletit odottavat sitten illemmalla!

1 kommentti:

  1. On teillä mahtava onni noiden autojen kanssa liikutte sitten missä päin maailmaa tahansa. Nauttikaa paahteesta , on se sitten mukava tulla viileään , +18 on tänään ja ihan pikkuisen aurinkokin pilkistelee.Milloin tulette , kysyy puutarhuri , joka ei ole tehnyt mitään , sillä aina kun menen teille , sataa kaatamalla ... it´s true. eila

    VastaaPoista